Rybářská kuchařka

Kapr na smetaně

Kapr na smetaně   suroviny: 800 g plátků kapra, 50 g slaniny, 50 g tuku, 50 g másla, 150 ml vody, 500 ml smetany, sůl, 15 g mleté papriky příprava: Na očištěné plátky kapra klademe slaninu, osolíme, opaprikujeme a necháme péct na tuku. Opečeného kapra vyjmeme, do výpeku vložíme...

Pstruh se zeleninou v rosolu

Pstruh se zeleninou v rosolu   pstruh 1000 g, mrkev 50 g, hrášek 50 g, víno bílé 50 g, majonéza 100 g, aspik 200 g, petrželka 10 g, olivy plněné 20 g Vykoštěného pstruha smíchejte se zeleninou a majonézou. Přimíchejte nahřátý aspik a směs nandejte do formiček a nechte...

Kapr na cibulce

Kapr na cibuli   kapr 2 kg, sůl, kmín, olej 2 lžíce, cibule 2 ks, máslo 125 g Naporcovaného osušeného kapra osolíme, rozložíme na pekáč kůží navrch, pokmínujeme, podlijeme olejem a dáme 15 minut zapéct. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme po zapečené rybě, po rybě rozložíme...

Ryby na grilu

    20 cl bílého vína   1 ks cukety   4 stroužky česneku   1 hrst estragonu   600 g kapra   1 ks lilku   2 lžíce másla   2 lžíce olivového oleje   4 ks paprik tří barev   600 g pstruha...

Křupavý kapr s bramborovím salátem

Ingredience receptu 600 g čerstvého vykostěného filé z kapra s kůží 600 g teplých malých brambor vařených ve slupce 1 balení kysané smetany 2 lžíce hladké mouky 1 lžíce rybího kaviáru citrónová šťáva podle potřeby hrst sekané pažitky mletý bílý pepř,sůl Postup přípravy Horké...

Amur "ROŠŤÁK"

  Grilování ryb co budeme potřebovat: 800g - 1000g očištěného a na podkůvky nakrájeného amura 2 lžíce másla marináda: šálek červeného vína 1/2 dcl fernetu 2 lžíce oleje 1 lžíce citrónové šťávy 1 lžíce sekaného libečku špetka bílého pepře a soli POSTUP Očištěné podkůvky amura...

Filety obalené v sezamové kůrce

  Filety obalené v sezamové kůrce Ingredience pro přípravu jídla 800 g rybích filet 1 lžíce citrónové šťávy 1 tvrdá houska 6 lžic sezamových zrnek 1 lžíce sójové omáčky 2 vejce 4 lžíce polohrubé mouky 40 g...

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos Gratinovaný losos ingredience: 4 filety lososa cca 150 g 200 g kukuřičných lupínků 4 plátky toustového chleba 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s 1 lžíce plnotučné hořčice parmezán listová petržel sůl,pepř Gratinovaný losos postup: Lososa ochutíme soli a pepřem....

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode